SAM KEBAB

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 237 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sam Kebab. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 22:26 I highly recommend
19 mei 2024 om 22:09 Klokslag 6 uur geleverd, super.Kids Pizza hesp wel aan de zoute kant en ze waren vergeten drinken af te geven. Na telefonisch contact was dit 5 min later dik in orde. Zeer voor herhaling vatbaar
29 apr 2024 om 7:17 We werden ziek.. meer op de wc gezeten dan iets anders + er was look op de pizza zonder deze was aangeduid
27 apr 2024 om 6:05 Ik ben er vaste klant en ik ben voor de eerste keer echt niet blij om, dit was geen durum! Te weinig groenten en vlees op de twee durums en boordevol saus! Dit ben ik niet gewend als vaste klant!
9 apr 2024 om 20:52 Leveing op afgesproken tijd. Heel goed in orde en lekker
1 apr 2024 om 18:27 Fungi / ananas met enkel champignons & de pizza lekker op randje van aangebrand meegekregen. Missing toppings nogmaals voorgehad bij Sam. Vaste klant zal’k er nooit meer zijn.
1 apr 2024 om 11:15 Alles vlot geleverd maar het eten was niet warm. Logisch ook want op die tijd krijg ik mijn kip zelf niet gebakken. We zijn zeker niet bedrogen maar we zullen hier niet meer terugkomen.
30 mrt 2024 om 7:42 Zoals afgesproken
16 mrt 2024 om 21:41 Middelmatige kwaliteit. Ice-tea ontbrak, en als ik dat hier lees wordt dat wel eens vaker "vergeten"...
25 feb 2024 om 0:54 Verkeerde pizzza aangekregen. Verder was alles wel in orde en zeer lekker
24 feb 2024 om 20:31 Alle begrip dat het druk kan zijn en dat er wat langere wachttijden hierdoor zijn . We hebben anderhalf uur gewacht om uiteindelijk een koude bestelling te moeten ontvangen . Sorry maar dat is gewoon weggegooid geld . Niet voor herhaling vatbaar !
11 feb 2024 om 0:57 Zeer lekker