SAM KEBAB

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 233 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sam Kebab. Meer weten? Ontdek meer

9 apr 2024 om 20:52 Leveing op afgesproken tijd. Heel goed in orde en lekker
1 apr 2024 om 18:27 Fungi / ananas met enkel champignons & de pizza lekker op randje van aangebrand meegekregen. Missing toppings nogmaals voorgehad bij Sam. Vaste klant zal’k er nooit meer zijn.
1 apr 2024 om 11:15 Alles vlot geleverd maar het eten was niet warm. Logisch ook want op die tijd krijg ik mijn kip zelf niet gebakken. We zijn zeker niet bedrogen maar we zullen hier niet meer terugkomen.
30 mrt 2024 om 7:42 Zoals afgesproken
16 mrt 2024 om 21:41 Middelmatige kwaliteit. Ice-tea ontbrak, en als ik dat hier lees wordt dat wel eens vaker "vergeten"...
25 feb 2024 om 0:54 Verkeerde pizzza aangekregen. Verder was alles wel in orde en zeer lekker
24 feb 2024 om 20:31 Alle begrip dat het druk kan zijn en dat er wat langere wachttijden hierdoor zijn . We hebben anderhalf uur gewacht om uiteindelijk een koude bestelling te moeten ontvangen . Sorry maar dat is gewoon weggegooid geld . Niet voor herhaling vatbaar !
11 feb 2024 om 0:57 Zeer lekker
3 feb 2024 om 12:53 Ik kan niet klagen want ik bestel altijd bij Sam Kebab en het is altijd in orde. Ik bestel altijd durum met Kip en is heel lekker
29 jan 2024 om 20:42 Redelijk snelle levering. Helaas ontbrak er 1 fanta... het eten was niet helemaal naar onze smaak. Zowel het pizza deeg als de frieten kon je taai noemen. Er zat ook niet bepaald veel ham op mijn pizza terwijl ik extra had gevraagd.
14 jan 2024 om 17:49 forgot my drink and sauces :(
3 dec 2023 om 12:14 Eten was koud en zeer vettig